Vegyen fel kölcsönt egyszerűen online

2021 pályázatok egyéni vállalkozóknak 10 000 000 Ft

Szeretnék kölcsönt felvenni

Legutóbbi kérelmező: FrantišekPraha
PanFrantišek Ma 05:58-kor igényelt4000 [mena]-t.

1

Töltse ki az online kérelmet.

Töltse ki a nem kötelező érvényű kérelmet, és szerezzen több információt a kölcsönről.

2

A szolgáltató képviselője hamarosan jelentkezni fog

A szolgáltató képviselőjének az a feladata, hogy felvilágosítsa Önt a kölcsönnel kapcsolatos összes szükséges információról.

3

Kész, az eredményről információt kap

A szerződés aláírása után a pénz hamarosan a rendelkezésére áll majd.

Ma már 27 ügyfél igényelte
Ne habozzon, próbálja ki Ön is!

Egyszerű ügyintézés

Igényeljen kölcsönt egyszerűen, egy átlátható űrlap kitöltésével.

Diszkrét hozzáállás

A kölcsönt interneten keresztül szerezheti meg gyorsan, és főképp diszkréten.

Pénz gyorsan

A feltételek teljesítése esetén a pénzt azonnal átutalják a bankszámlájára.

Akár kezes nélkül is

Pénzt kezes és ingatlanfedezet nélkül is kaphat.

Személyre szabott kölcsön 10 000 000 Ft-ig

Adja meg a kölcsön mértékét szükség szerint.

Magas százalékban jóváhagyva

Az online kölcsönök már számos embernek segítettek megoldani a pénzügyi problémáit.

Hana, Břeclav
Ma 06:08-kor igényelt1000 [mena]-t

Hana, Břeclav
Ma 05:51-kor igényelt1000 [mena]-t

Hana, Břeclav
Ma 05:34-kor igényelt1000 [mena]-t

Hana, Břeclav
Ma 05:17-kor igényelt1000 [mena]-t

Hana, Břeclav
Ma 05:00-kor igényelt1000 [mena]-t

Hana, Břeclav
Ma 04:43-kor igényelt1000 [mena]-t

Önt is érdekelné az online kölcsön?

Töltse ki a nem kötelező érvényű kérelmet, és a szolgáltató felveszi Önnel a kapcsolatot.

Szeretnék kölcsönt felvenni

Raiffeisen Private Banking XVII. Kötvény - Végleges feltételek

A hitelfelvétellel járó kezdeti költségeket jelenti. Ide tartoznak azok a díjak és költségek, amelyeket a bank a hitel folyósításával összefüggésben felszámol neked.A rendszeres havi jövedelemnek általában legalább nettó 130 ezer forintnak kell lennie, egyéni vállalkozóknak legalább 2 éve megkezdett tevékenységet kell igazolniuk.

Ez esetben az SZJA, a TBJ és a SZOCHO alapja a ténylegesen megszerzett adóköteles jövedelem, így összességében kedvezőbben adózik a KATA-nál.



A katás egyéni vállalkozóknak kell nagyon odafigyelniük arra, hogy ha szüneteltetik a vállalkozásukat, például azért, hogy ne kelljen ideiglenesen kata adót fizetniük, akkor bizony erre az időszakra szünetelni fog a Tb-jogviszonyuk.

A bank ezután a KHR listát üzemeltető cégnek, vagyis a BISZ Zrt.-nek továbbítja a dokumentumot.

Lakáshitelek esetén a díj nem lehet több az előtörlesztett összeg 1%-ánál, de ha lakás-takarékpénztárból törlesztenél elő, akkor az díjmentes.

Az ATM vagyis a bankautomata használata során, jelen esetben az kh Bank címen található gépnél, győződjön meg róla, hogy nem-e sérül vagy bármilyen más furcsaságot nem tapasztal a készülékkel kapcsolatban.

2019-ben csok-kal vettünk házat. A korszerűsítést is igénybe vettük, de közben a férjem munkanélküli lett.A kérdésem, lehet-e hosszabbítani, és ha igen, meddig?

Top Csomag - Érvényben: 2021. január 1-től visszavonásig

A SUV az új egyterű, ha jól domborítják a lemezeket és nem szempont az öncélú kupésítás – mint a C3 Aircross esetében – akkor remek fejteret lehet kapni hátul is.

A CSOK 2015-ös bevezetése óta 36 ezer család vette igénybe a CSOK-ot, összesen 87 milliárd forint értékben, ami azt jelenti, hogy egy család átlagosan 2,4 millió forintos támogatásban részesült.

Manapság például az internet már nagyon sok megoldást kínál, sokszor jutányosabb áron lehet bizonyos termékekhez hozzájutni.


Amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan el is múlt a "hőskorszak" az uniós pályázatok piacán.

Érdeklődni szeretnék. Nekem a havi jövedelmem ápolási díj 44.100 Ftés kiemelt családi pótlék, ami 23.600 Ft, és volt egy régi tartozásom, amit instrum justitiának fizetek, de már kb. 20Ft van hátra.Kaphatok-e kölcsönt?A 300.000 Ft-ot nem meghaladó hitelösszegre tehát 0%-os önrészt számít az OTP a bankszámlás ügyfeleknek, efölötti kölcsön esetében pedig 20% saját erőt kér.

Mivel a vállalkozóknak a magánszemélyeknél is magasabbak a bankköltségei, nekik különösen fontos tudni, hogy a készpénzhez jutás költségeit hogyan tudják csökkenteni.

  • Kiderült, mikor csapnak le, és mit ellenőriznek.
  • A bánatpénz adójogi megítélése tehát függ az elállás gyakorlásától.
  • KL: Az NHP abból a szempontból is nagyon jól vizsgázott, hogy felhívta a vállalatok figyelmét, hogy érdemes hitelt felvenni és beruházni, és a bankokat is ösztönözte a hitelezési aktivitásuk növelésére.
  • Jó választás lehet, ha egy nagyobb kiadást kell fedezned.
  • Nem tudom, problémát jelent-e, hogy már törlesztek a fizetésemből, ami havonta 114 000 forint.



Ezek lényege, hogy minél kevesebb olyan helyzet legyen, ahol sok ember összezárva, egy légtérben megfertőzhetné egymást.


Régebben a KATA vállalkozóknak nagyon nehéz volt gyorskölcsönt igényelni, szinte szóba sem álltak velük a hitelintézetek.


A jelölés visszaigazolása után a pályázatok benyújtásának határideje: október 14.



Az ingatlanpiac fellendülése nagy kihívás elé állítja azokat akik lakásvásárlást, felújítást terveznek. Támogatással és a megfelelő hitel megtalálásával könnyíthető ez a teher.

  • Az ettől eltérő módon benyújtott pályázatok érvénytelenek.
  • A súlyos gondatlanság esete és a bizonyított szándékosság ez alól kivételt képeznek. A Honlapon feltüntetett összes promóció kötelezettség és ajánlati kötöttségtől mentes a szolgáltatókra és a Szerzőre nézve.
  • Ezek legnagyobb hátránya a könnyű sebezhetőség volt.
  • virtuális adattárat (továbbiakban: profil) hoz létre és tart fenn a szerződés hatályban léte alatt.
  • KATÁS vállalkozók létszáma Magyarországon jelenleg több mint 300 ezer főt számlál, és 2013-ban került bevezetésre, ez az egyéni vállalkozó forma.

Azaz ha valaki 600.000 forint támogatást vett igénybe, akkor az új megvásárolt ingatlanra 600.000*0,7= 420.000 forint támogatás összegéig jegyzik be a CSOK-ot és a 30% amit a fentiek szerint vissza kell fizetni 180.000 forint.

Hogy milyen hozadéka van, azt ma még nem tudom, hiszen azok a fejlesztések, amelyek a pályázatok hatására 2001-ben indultak, többségükben még nem fejeződtek be.

További forrást jelentenek a belföldről és külföldről származó önkéntes befizetések, visszatérítések, pályázatok, segélyek és adományok.

Jó napot!Nettó jövedelmem 145.000 Ft. Másfél éve dolgozom a jelenlegi munkahelyemen. 3 millió forintot szeretnék fel venni.Ahhoz kell adóstárs?



A Revolut nemcsak magánszemélyeknek, hanem vállalkozóknak is szeretne kedvező feltételeket biztosítani, mivel őket még inkább terhelik a banki költségek.

  • Az ettől eltérő módon benyújtott pályázatok érvénytelenek.
  • Ha az egyéni vállalkozónak van vállalkozói kivétje és az magasabb, mint a járulékminimum összege, úgy az alapján számolják a juttatást.
  • •    Önerő Kiegészítő Hitel: már elnyert pályázatok finanszírozásának kiegészítésére alkalmas
  • Az egyéni vállalkozó magánszemélyt az adóhatóság, az adópolitikáért felelős miniszter által vezetett minisztérium előtt a képviseleti jogosultságát igazoló nagykorú alkalmazottja is képviselheti.
  • A legtöbbet jó eséllyel akkor tudod megspórolni, ha a második és a harmadik pontban részletezetteket követed.


Akár 120.000 Ft kedvezménnyel

  • Ezzel közel változatlan – néha még alacsonyabb is – törlesztők mellett elkerülheted a gyakori kamatváltozásokból eredő kockázatokat, ezzel is fenntartva a fizetőképességedet hosszú távon.
  • Felső korhatárral is érdemes számolni, több bank nem ad ki adósságrendező hitelt 65 év felettieknek.
  • Régebben eltérő bevallási határidőkkel kellett szembesülniük az egyéni vállalkozóknak, illetve az adószámos magánszemélyeknek.
  • 2020 december 16-tól fizettem a TB járulékot magam után 182 napig, majd 2021.
  • Premium Banking Kondíciók - Érvényben: 2021. május 3-tól visszavonásig



- Nagyon sok kérdés jött, és egyszerűbb volt leírni a blogban.

A Babaváró hitel nem csak az alkalmazottaknak lehet előnyös, a vállalkozóknak ugyanúgy jól jöhet ez a támogatás.

A fentiektől eltérő kifizetések esetében az Szja.

Raiffeisen OKOSkártya, Bank-, Hitelkártya Kondíciós Lista - Érvényben: 2021. április 1-től visszavonásig

A 2021-től elérhető új támogatásoknál kicsit más a helyzet:

A magyarok körében 2021 legnépszerűbb villanyautós márkája a Kia lett 76,7 százalékos növekedéssel  (661 darab forgalomba helyezés).

A CSOK igénylése más és más feltételek teljesítésével valósulhat meg attól függően, hogy új, vagy használt ingatlant szeretnél belőle vásárolni.

Üdvözlöm!Megelőlegező CSOK-ot vettem igénybe 2017-ben 2 gyerekre, használt lakás vásárlására, melynek összege 1 430 000 Ft volt.

De bármilyen panasszal fordulhatunk a TeleBank ügyfélszolgálatához, a +3612980222-es telefonszámon, vállalati ügyintézés esetén pedig a külföldről és belföldről is hívható +361 298 0223-as elérhetőségen.


Ezt a jegybanki alapkamat és a bankok által felszámolt haszon, azaz a kamatfelár határozza meg.

  • Az Európai Unió 2014–2020-as támogatási ciklusa nemrég indult, a pályázatok zöménél még a kiírás sem történt meg, nemhogy a szerződéskötés és a teljesítéselszámolás.
  • Bár egy megfelelőségi határozat ilyen rövid időn belüli elfogadására kis esély mutatkozik, az érintett vállalkozásoknak mégis érdemes követniük, hogy megszületik-e ez a megfelelőségi határozat az Egyesült Királyságra nézve.
  • A mindennapi bankoláshoz nincs szükség ördöngösségre, viszont érdemes tisztában lenni a trendekkel, a legújabb fejlesztésekkel, azért, hogy a lehető legjobb szolgáltatásokhoz férjünk hozzá.
  • A balesetben senki sem sérült meg, de az eset miatt tíz kilométeres torlódás alakult ki; a helyszíni szemle és műszaki mentés ideje alatt a forgalom egy sávon halad.
  • Amennyiben az egyéni vállalkozó nem működik még két éve, az sem zárja ki a hitelfelvételből.




Számos olyan apró részlet van, amire egy kis figyelmet fordítva pénzt és energiát spórolhatsz meg. Ezek ugyan elsőre nem tűnnek nagy dolognak, de ha hosszú távon odafigyelsz ezekre, akkor több pénz marad a családi kasszában.

A forrást a természetes személyek, gazdasági társaságok, egyéni vállalkozók, civil szervezetek, helyi önkormányzatok, köztestületek, és költségvetési szervezetek egyaránt igényelhetik.

Az, hogy a személyi kölcsönnel rendkívül gyorsan az igénylő rendelkezik, az első helyen van a döntést befolyásoló érvek között.

26 százalék szerint az is fontos, hogy a fennmaradó összeg felhasználásáról megállapodjanak.

Európa legnagyobb ingatlanfejlesztőinek listáját összeállítva a PropertyEU magazin a fejlesztések tervezett értéke alapján az előkelő negyedik helyre rangsorolta a többségében magyar...

Összességében nézve 2019-ben is 250 munkanapot, azaz 2000 munkaórát dolgozunk le, mint 2018-ban, de kevesebb hosszú hétvégével és áthelyezett munkanappal.

Egyéni vállalkozóknak a hiteligényléshez NAV által kiállított jövedelemigazolás szükséges.

között kötött szerződésekre vonatkozóan Cofidis Áruhitel - ÁSZF 2021.05.17.

12.30–12.50 A teljesítményfokozó új motivációs eszköztár. Előadó: Czagler Zsuzsa ügyvezető, VIP Coaching Center  


A tranzakciót követően Ön a kereskedő honlapjára jut vissza, amennyiben a kereskedő oldala nem titkosított, a böngészője figyelmezteti, hogy a titkosított csatornát elhagyta.




A nyertes pályázatok 75 százalékos előlegét a tervek szerint még idén év végéig átutalják.

  • Kérjük, ebben az esetben hívja kapcsolattartóját, aki elvégzi a szükséges azonosítást, és továbbítja digitalizálási kérését a megfelelő területre. Ők fogják visszahívni Önt, hogy a digitalizálást befejezzék.
  • Egyéni vállalkozói bevételnek az adóévben az Szja tv.
  • A 28 tag- állam közül 15 esetén felülértékeltséget, míg a maradék 13 esetén az árak fundamentumokhoz képesti alulértékeltségét jelzi a becslés.
  • Igaz, hogy a számítógép automatikusan elvégzi a karbantartást és ellenőrzést, de néha nem árt víruskeresést is elindítani.
  • Az új lakás vagy ház energetikai besorolása legalább BB kell, hogy legyen. Ez azt jelenti, hogy az ingatlan a közel nulla energiaigényre vonatkozó követelményeknek megfelelő.



területét érintő agrár innovációs operatív csoportok létrehozására, beruházásuk segítésére 27 milliárd forint keret áll rendelkezésre, a pályázatok értékelése folyamatban van.

  • A feltörekvő kötvényeket tehát támogathatja a spread szűkülése, ugyanakkor hosszabb távon várhatóan a további fejlett piaci hozamemelkedés lesz a domináns faktor.
  • – ezért a tényleges finanszírozási arány a 80%-nál kisebb is lehet, ami 1.640.000.- Ft-nál magasabb összegű önerőt követel.
  • A Miniszterelnökség ugyanis arról tájékoztatta a Világgazdaságot, hogy a vidékfejlesztési pályázatok alakulását figyelve úgy döntöttek,.
  • A nyertes pályázatok 75 százalékos előlegét a tervek szerint még idén év végéig átutalják.
  • Kategória: Összes ÁFA SZÁMVITEL SZJA JÁRULÉKOK, TB EGYÉB ADÓK ART AIR MUNKAJOG TÁMOGATÁSOK KKV JOG DIGITALIZÁCIÓ

A használaton kívüli rész kiadásából befolyó árbevétel pedig részben, vagy akár egészben fedezni tudja a felvett hitel törlesztőrészleteit.

Válaszd ki a neked legmegfelelőbb mobilinternet csomagot!A sok szolgáltató ajánlatainak összehasonlítása nem könnyű dolog.

Azonban hogy, hogy nem, minden bank emelte a kamatokat és minden bank felszámolta az árfolyamrésből származó, csaláson alapuló hasznot.

A járványhelyzet okozta gazdasági bizalmatlanságra gyógyír lehet a vevőkövetelések finanszírozása is.

Fancsali Judit egyéni vállalkozó

Budapest, 2021. november 1.

Az eredeti közlés szerint a szabály 2014 végéig maradt volna érvényben.

Egyetemista korában az ember havi megélhetése több tényezőtől függhet: szülői támogatás, diákhitel, megélhetési tanulás (ösztöndíj, TDK, pályázatok), esetleg nyári munka és/vagy gyakornoki munkabér.

A desztillált víz vagy a bogároldós (zöld színű) nyári szélvédőmosó fagyban szétrepesztheti a tartályt, sőt, menet közben odafagyhat a szélvédőre, ezért első lépésként kék színű téli folyadékot kell tölteni a tartályba.


Továbbá ha az eladó egy cég vagy egyéni vállalkozó, akkor a cég tulajdonos nem lehet az igénylővel a fenti kapcsolatban álló személy.

Ehhez a kedvezményhez is havi jövedelemérkeztetés kell, de az összege minimum 450 000 forint.

◾ Egyéni vállalkozó esetén 1 lezárt üzleti év 

A 2017-es év változásokat hozott a KATA-s egyéni vállalkozók hitelfelvételében.


Bruttó bér: 200.000 Ft SZOCHO (15,5%): 200.000 Ft * 15,5% = 31.000 Ft SZOCHO kedvezmény (50%): 167.400 Ft * 15,5% * 0,5 = 12.974 Ft Ténylegesen fizetendő SZOCHO: 18.026 Ft.

Üdvözletem!Az lenne a kérdésem, hogy együtt élek a párommal már régóta és neki van két 25 év alatti gyermeke állandó lakcímre ide bejelentve hozzám, közös gyerek nincs.

BOND Pre-trade jelentés 2021.02.19.

Adótervezési tippek egyéni vállalkozóknak 2022-re

A Babaváró támogatás egy fedezet nélküli hitel.

A Raiffeisen Bank 2010-ben bekerült a tehetséges pályakezdőket, fiatal diplomásokat leginkább támogató legjobb 30 vállalat közé. - Karrier Start Top 30

Időszakosan elérhetőek pályázati források fiatal vállalkozóknak, de kutatás-fejlesztés, piacra jutás támogatására is vannak vissza nem térítendő pályázati lehetőségek.

Sokat lehet hallani arról, hogy az elmúlt években az euró vásárlás, mint befektetés volt a legjövedelmezőbb megtakarítási forma. Elég párnacihában tartani az eurót, ami az árfolyamváltozás miatt szépen fial. Az...

2021-ben lépett hatályba az ún. „Afad-törvény”, mely a tényleges tulajdonosok nyilvántartásával kapcsolatos kötelezettségeket határozza meg. Ennek legfontosabb szabályait tekintjük át bejegyzésünkben.




Leghamarabb a gyermeked születésekor nyithatod meg egészen addig, amíg kiskorú, és havonta 20-100 000 forintot tehetsz így félre az ő első lakására.

Hír Sajtóközlemény 2021. július 30.

Alkalmazottnak még munkáltatói igazolás, nyugdíjasoknak nyugdíjszelvény, vállalkozóknak NAV jövedelemigazolás szükséges.

A számlakibocsátónak szerepelnie kell adóalanyként a NAV-nál, és 2.000.000 forint feletti adó-visszatérítési támogatás igényléséhez be kell mutatni a bankban a szerződést is.


Vajon az új, vonzó mobilfizetési lehetőségek hozzák majd meg a várva várt áttörést, hogy a modernebb, biztonságosabb és nem utolsó sorban higiénikusabb fizetési megoldások felé forduljunk?

Hiszen a kereskedelmi bankoknál csak azok kaphatnak hitelt, akik legalább egy éves működést tudnak felmutatni – tehát a kezdő vállalkozóknak speciális hitel lehetőségeket kell keresniük.

Vállalkozóknak 12 hónapos vállalkozói múlt.

A fizetési kötelezettség a vagyonmegosztás arányában terheli a házastársakat.

november 5-én, utóbbi pedig 2021.

Kiegészítő tevékenységet folytató (öregségi nyugdíjban részesülő) társas vállalkozó után a társas vállalkozásnak, egyéni vállalkozók esetén a vállalkozónak:

Mindenképpen érdemes bankkártyát igényelned, enélkül sokkal kevesebb dologra tudod a bankszámládat használni. Az első 3-féle bankkártyához kérheted az ingyenes készpénzfelvételt havi 150 000 forintig.

Legyél tisztában a nyugdíjszámítás részleteivel! Sajnos rengeteg tévhit kering a nyugdíjak kiszámításával kapcsolatosan.

Ezúttal azokat a potenciális kereséseket vettük górcső alá, melyeket a kereső azután dob ki, hogy begépeltük a "mennyiért" szót.




Hitelek II. - kivezetett jelzálogfedezetű termékek kondíciós listája - Érvényben: 2021. július 1-től visszavonásig

Ha aktív korú felnőttként egyéni szerződést szeretnél, akkor évi 120 000-140 000 forintos díjra kell számítanod.

Az 1. csomagban az egyéni, azaz csak a te igényeiddel és támogatási kérelmeddel foglalkozó, prezentációval fűszerezett 1 órás online videós konzultáció vár téged.

A Ford Autonettnél 240 ezer forint kedvezményt kaptunk a 4 440 000 forintos listaárból (az ajánlati ár így 4 200 000 forint lett), a forgalomba helyezési költségek pedig 121 450 forintra rúgtak.

A számlázási lánc feltérképezése során a nyomozók számára kiderült, hogy az elkövetők a magyarországi láncolat mintájára Horvátországban is ugyanezt a módszert alkalmazva próbáltak illegális jövedelemhez jutni.

A 2017. május 19-én közzétették a feltételeket a pályázatok benyújtásához, ezek figyelembe vételével a minősítés megszerzéséért 2017. június 1-től adhatják be pályázataikat a hitelintézetek..

Az egyéni vállalkozóknak a kölcsönök közül a mikro-, kis- és középvállalkozások számára meghirdetett hitelek elérhetőek, amelyek a futamidő alapján rövid, illetve hosszú lejáratú vállalkozói hitelek lehetnek.

A házasság egy bevett jogi, pénzügyi formája az együttélésnek, de jó esetben nem csupán a vagyonközösség kapcsolja össze a benne élőket.

A háztartások kiadásai a kormány gazdaságélénkítő csomagjának köszönhetően emelkedésnek indultak.


Mivel jól kerestek, a havi kiadásaitokon felül még havonta 32 - 32 000 forintot befizettek az egészségpénztári számlátokra, amiből aztán majd a lakáshitelt fizetitek.

A felhívást várhatóan szeptember-októberben teszi közzé a minisztérium, a beérkező pályázatok elbírálása pedig a jövő év elején várható – áll a Magyar Idők cikkében.

A rendőrség segédmotor-kerékpárként kezeli az elektromos rollereket, a kormánybiztos szerint viszont kerékpárról van szó. Egységes hatósági értelmezés jöhet.

A többség számára logikusan a lakossági állampapírok voltak azok, melyek jó lehetőséget teremtettek a továbblépésre, méghozzá extra kockázat felvállalása nélkül.


Az Oldalakon elérhető szolgáltatásának használata a Szerződés módosításának elfogadását jelenti.

Ez konkrétabban azt jelenti, hogy amennyiben egy 20 év futamidővel bíró hitelt vennénk fel, akkor maximum 49-50 évesek lehetünk.Nem kell aggódnod, nem menthetetlen a helyzet, csak egy kis odafigyelés és kitartás kell a probléma megoldásához.

Már most hallhatók a kritikus hangok: “Miért nem adnak erre vagy arra a célra is CSOK-ot?” Vagyis igény lenne rá, hogy például lakásfelújításra, netán tetőtérbeépítésre is jusson komolyabb összeg a gyermekes szülőknek.

  • Az Ön által megadott személyes adatokat (pl. név, e-mail cím, cég neve, beosztás) az ABT Hungária Tanácsadó Kft. mint adatkezelő az alábbiak szerint kezeli.
  • Mert egy hitelt ilyen esetben is ki lehet váltani és magyarországi és Európa szerte meglévő lakástakarékok is kiváltották meglévő ügyfelei hiteleit.
  • Összességében mégis elmondható, hogy a legnehezebb helyzetben élők még nehezebb helyzetbe kerültek, hiszen a 90 napot meghaladó törlesztési késedelem ezen a piacon 5,08 százalékról 5,14 százalékra nőtt.
  • Befektetési Termékek, Treasury Szolgáltatások Kondíciós Lista - Érvényben: 2021. május 21-től visszavonásig
  • A havi törlesztőrészlet már kicsit magasabb, hiszen bőven 100 000 Forint fölé emelkedik, így 120 997 Ft lesz.